CALDO VEGETAL AMB NYOQUIS DE FORMATGE

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CALDO VEGETAL AMB NYOQUIS DE FORMATGE

  • PAS 1

    Netejar les cebes tendres i tallar-les per la meitat. Fer el mateix amb els porros. Posar-los en una olla amb oli i ofegar-los cinc minuts a foc suau perquè agafin color. Pelar les pastanagues i els naps i tallar-los a rodanxes. Afegir-los a l'olla i remenar amb una cullera. Cobrir-la tot seguit amb dos litres d'aigua i el bouquet garn (el manat d'herbes per al caldo). Deixar coure destapar i foc mig durant almenys 1 hora,traient l'escuma sempre que calgui. Apagar el foc quan el caldo s'hagi reduït gairebé a la meitat i deixar reposar tapat una mitja hora.

  • PAS 2

    Mentres, preparar els nyoquis: coure les patates pelades en agua bullint fins que estiguin tendres. Retirar-les i deixar-les escórrer. Tritura-les fins acnseguir una msaas fina i salpebrar-la. Afegir-hi l'ou, el parmesà i la mantega. Remenar amb una cullera afegint-hi bé els ingredients. Barrejar amb la farina i fer xurros petits a sobre d'una superfície enfarinada. Tallar nyoquis de 2 centímetres d'amplada i passar-hi una forquilla per sobre per a marcar-los. Reservar-los.

  • PAS 3

    Colar el caldo i tornar-lo posar al foc. Condiementar-lo amb 2 pastilles d'Avecrem Caldo de Pollastre. Quan comenci a bullir afegir-hi els nyoquis i coure'ls fins que comencin a pujar a la superfície. Llavors estaran llestos per a servir. Decorar amb julivert picat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online