CANELONS DE BONÍTOL

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CANELONS DE BONÍTOL

  • PAS 1

    En aigua bullint amb sal i un rajolí d'oli abocar tots els canelons El Pavo, un a un perquè no s'enganxin. Remenar amb una cullera de fusta.

  • PAS 2

    En una paella posar una mica d'oli i afegir-hi la ceba ben picadeta. Quan estigui ofegada afegir-hi el bonítol, el julivert, la salsa de tomàquet i deixar coure uns 10 minuts a foc lent.

  • PAS 3

    Quan estiguin cuits, 10 minuts més o menys, treure'ls i estendre'ls sobre un drap perquè es vagin refredant.

  • PAS 4

    Finalment,. anar-los farcint d'un en un i posant-los en una safata, prèviament untada amb mantega. Abocar per sobre la salsa beixament i finament unes gotes de mantega i una mica de formatge ratllat que li donaran el toc d'un bon gratinat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online