BONITOL AMB CEBA A LA TARONJA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer BONITOL AMB CEBA A LA TARONJA

  • PAS 1

    Els trossos de bonítol o tonyina es poden deixar marinar durant dues hores en un recipient de porcellana o vidre amb el suc de les taronges, pebre i la pastilla AVECREM PEIX esmicolada.

  • PAS 2

    En oli temperat fregir les cebes a rodanxes molt fines, lentament perquè quedin ben daurades. Llavors, assecar-les bé i passar-les a una safata de forn.

  • PAS 3

    Salar-les i deixar-les al forn suau perquè no es refredin. Mentres, es treuen les peces de peix del suc de marinar-les, s'arrebossen amb farina i ou i es fregeixen sense que es facin del tot, passant-les a la safata on hi ha la ceba.

  • PAS 4

    Al suc de marinar afegir-hi la copeta de licor i abocar-lo a la safata, que s'introdueix al forn només uns tres minuts, a foc fort, per a acabar la cocció.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online