GARRÍ, PATATA AMB ALL ROSTIT I CEBA A LA MEL

  • > 60
  • Difícil
  • 4

Ingredients

Com fer GARRÍ, PATATA AMB ALL ROSTIT I CEBA A LA MEL

  • PAS 1

    Tallar el garrí a porcions i salar-lo. Submergir-lo en oli dins d'una cassola, afegir-hi la pastilla d'Esencia de Tomillo y Romero Gallina Blanca prèviament fosa en una mica d'oli calent i afegir-hi també una cabeça d'alls. Confitar unes 5 hores al forn a 80ºC amb la cassola tapada. Pelar les cebes. Coure-les al forn en una cassola tapada amb la mel i una mica d'aigua a uns 1000ºC. Caramel.litzar-les fins que estiguin tendres. Bullir les patates senceres, pelar-les i passar-les pel passapurés.

  • PAS 2

    Rostir al forn les 3 cabeces d'all que queden durant 1 hora a 120ºC. Quan estiguin fredes treure'n la polpa i reservar-la. Bullir la nata i afegir-hi la patata i l'all rostit. Amb un túrmix, donar-li textura fina i emulsionar amb oli d'oliva. Escórrer el garrí de l'oli i marcar-lo en una paella per la part de la pell fins que estigui cruixent. Posar el garrí al mig del plat amb una ceba caramel.litzada. Decorar amb una llàgrima de puré i uns fils de la mel de cocció.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online