Flors de patata amb suc de mar i cigales

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Flors de patata amb suc de mar i cigales

  • PAS 1

    Precalentar el horno a 180º.

  • PAS 2

    Per a les flors, tallar en rodanxes fines quatre de les patates, netes i amb pell. Fregir-les un minut i refredar amb aigua amb gel. Escórrer i reservar.

  • PAS 3

    Cobrir les quatre patates restants amb paper d'alumini i coure-les al forn. Pelar-les i passar-les pel passapurés. Bullir la nata i desfer el parmesà. Barrejar amb el puré i salpebrar.

  • PAS 4

    Muntar vuit cercles de patata fets amb les rodanxes damunt d'un paper sulfuritzat. Posar a sobre una mica de puré i tancar fent raviolis amb la resta de patates. Coure al forn uns 8 minuts a 180º, just abans de servir.

  • PAS 5

    Per fer el suc, ofegar en una cassola amb una mica d'oli els caps i les closques de les cigales. Afegir l'all i sofregir una mica. Afegir el julivert i l'orenga, així com el tomàquet, i deixar confitar uns 10 minuts. Mullar amb Caldo de Pescado Gallina Blanca i deixar coure uns 20 minuts. Colar amb el passapurés, aixafant els caps perquè deixin anar tot el seu suc. Tornar a posar el líquid en una pella i reduir a la meitat. Lligar amb mantega i salpebrar.

  • PAS 6

    Escaldar en aigua bullint els bolets uns 10 minuts. Posar-los a confitar 2 minuts a 70ºC amb oli aromatitzat (amb all, sal, romaní i farigola). Fer les cues de cigala a la planxa.

  • PAS 7

    Damunt de dues flors de patata posar les cues de cigala i bolets. Mullar amb la salsa, afegir el pebre, la cebeta, el tomàquet i el julivert picat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online