Ou fregit d'oca amb puré de patata i sobrassada

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer Ou fregit d'oca amb puré de patata i sobrassada

  • PAS 1

    Bullir les patates pelades, tallades a trossos i assaonades amb una pastilla d’Avecrem Caldo de Pollo. Escórrer-les i passar-les pel passapurés, afegint mantega i una mica d'aigua de la cocció, fins a aconseguir una textura adequada.

  • PAS 2

    En una paella antiadherent posar l'oli i escalfar-ho sense arribar a fumejar. Afegir l'ou amb cura i fregir-ho bé. Posar el puré en el fons del plat, l'ou damunt, la sobrassada calenta (saltada en una paella) al voltant, les fulles de cerfull i un parell de bastonets de pa.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online