BRAÓ AL FORN AMB PURE DE CARBASSA

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer BRAÓ AL FORN AMB PURE DE CARBASSA

  • PAS 1

    En un morter aixafar els alls pelats i les fulles de coriandre. Afegir-hi l'oli i el comí. Condimentar amb Avecrem Caldo de Carn -30% de sal els braons i untar-los amb la barreja anterior d'oli, tapar-los amb paper de plàstic i deixar-los macera el vespre abans a la nevera

  • PAS 2

    Encendre el forn a 200 °C, treure els braons de la nevera i posar-los en una safata de forn. Quan el forn estigui calent posar-hi els braons i daurar-los per les dues cares. Regar-los amb el brandy i el Caldo de Carn Gallina Blanca.

  • PAS 3

    Deixar rostir durant una hora aproximadament, regant-los tota l'estona am el seu propi suc fins que estiguin ben tendres.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online