Ingredients
-
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
-
-
Com fer Patates al forn amb formatge i bacó
-
PAS 1
Lava las patatas y cuécelas, sin pelar, en agua salada durante unos 25 min. Escurre y deja templar. Luego, pélalas y córtalas en rodajas. Pela y pica las cebollas en pequeñito. Corta también el bacón en tiras.
-
PAS 2
Renta les patates i cou-les, sense pelar, en aigua salada durant uns 25 minuts. Escorre i deixa temperar. Després, pela-les i talla-les en rodanxes. Pela i pica les cebes en petitó. Talla també el bacó a tires. Escalfa 3 cullerades d'oli. Sofregeix les cebes durant 5 minuts removent de tant en tant. Escorre bé l'oli i ofega el bacó, en el mateix greix, durant 2-3 minuts. Retira abans que comenci a prendre color.
-
PAS 3
Agrega les rodanxes de patates. Deixa daurar lleugerament i assaona amb un polsim d’Avecrem Caldo de Pollo. Incorpora el bacó i les cebes i remou amb cura. Precalenta el forn a 220º i greixa una font apta per a forn amb unes gotes d'oli.
-
PAS 4
Disposa la barreja de patates preparada en la font, per capes, alternant amb el formatge tallat en rodanxes o en trossos. Forneja durant 20 minuts fins que el formatge es funda i serveix-ho ben calent.