Puré de patata con amb ou fregit i boletus edulis

  • 20-40
  • Media
  • 8

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Puré de patata con amb ou fregit i boletus edulis

  • PAS 1

    Pel puré, posar les patates en aigua bullint i l' Avecrem Caldo de Pollo durant 25 minuts i, quan estiguin fetes, colar-les i passar-les pel passapuré. Remoure afegint-hi la mantega, l'oli i el pebre blanc. Si queda espès, afegir una mica de l'aigua utilitzada per bullir les patates.

  • PAS 2

    Pel saltejat de bolets, netejar els bolets. Després de netejar-los, tallar-los a làmines, posar-los en una paella amb oli, una mica de sal i un pessic de pebre. Afegir el julivert picat al final.

  • PAS 3

    Per a l'ou fregit, posar en una paella petita bastant d'oli i, quan estigui calent, tirar-hi l'ou. La clara ha de quedar amb les puntes daurades i el rovell líquid.

  • PAS 4

    Posar en un plat fondo tres cullerades de puré, l'ou fregit i els bolets i una mica de cerfull per a decorar el plat. Es serveix molt calent.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online