Amanida de patata i tomàquet amb pop a la llimona

  • 20-40
  • Fácil
  • 1

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Tallarines a la Parmesana

Com fer Amanida de patata i tomàquet amb pop a la llimona

  • PAS 1

    Tallar el tomàquet en rodanxes i reservar-lo.

  • PAS 2

    Coure la patata sense pelar juntament amb la pastanaga pelada en una cassola amb una mica d'aigua amb l'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal Gallina Blanca. Deixar que es cuini primer la pastanaga, que treurem de l'aigua una vegada cuita.

  • PAS 3

    Deixar coure la patata durant uns 15 minuts i quan estigui tèbia pelar-la i tallar-la en rodanxes grosses. Col·locar les fulles d'enciam tallades en tires al fons de la font, i intercalar les rodanxes de patatas i de tomàquets.

  • PAS 4

    Col·locar el pop amanit amb una vinagreta de llimona damunt de la patata i del tomàquet. Decorar amb trossets de pastanaga cuita.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online