REMENAT DE BRÒQUIL I PATATA AMB LLARDONS D'ÀNEC

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer REMENAT DE BRÒQUIL I PATATA AMB LLARDONS D'ÀNEC

  • PAS 1

    Rentar el bròquil i tallar-lo en arbrets. Pelar i tallar a trossos les patates. Pelar els grans d'all i tallar-los a làmines. Coure les patates tallades i els bròquil en una cassola amb aigua bullint amb 1 pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolada durant 15 minuts. Escórrer i reservar.

  • PAS 2

    Escalfar el greix d'ànec en una paella i coure-hi lleugerament els alls picats. Quan comencin a agafar color afegir-hi el bròquil i la patata. Coure lentament la verdura aixafant-la amb una espàtula de fusta fins obtenir un puré.

  • PAS 3

    Amb l'ajuda d'un cèrcol, formar corones de puré de patates i bròquil a sobre dels plats de servir. Posar-hi els llardons per sobre i servir ben calent.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online