CANELONS DE BONÍTOL

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CANELONS DE BONÍTOL

  • PAS 1

    Posar una olla amb aigua i sal i quan bulli abocar-hi el paquet de canelons El Pavo. En un cassó posar a bullir amb aigua els ous. Quan estiguin a punt s'aparten.

  • PAS 2

    Picar la ceba molt petita i ofegar-la en oli. Afegir-hi el tomàquet fins que estigui fregit i apartar-la.

  • PAS 3

    S'obren les llaunes de tonyina, se'n treu tot l'oli i es posa en un bol. S'agafen els ous i es talles a trossets molt petits. Afegir-hi la tonyina. Després el tomàquet. remenar-ho tot perquè es barregi bé i ja tenim a punt el farcit.

  • PAS 4

    Col.locar una cullerada de farcit a dins de cada caneló i tancar-los. Posar-los en una safata. En un cassó amb mantega, farina, sal i una mica de llet fer la salsa beixamel. Abocar-la per sobre dels canelons. Posar-hi per sobre una mica de mantega i el formatge ratllat. Coure al forn 10 minuts per a gratinar-los. Ja estan apunt per a menjar. Bon profit!

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online