Ingredients
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer CASSOLA D'ESPAGUETIS I PÈSOLS
-
PAS 1
Pelar la ceba i el tomàquet. Tallar les dues verdures a trossos petits i reservar-les. Tallar el bacon a tires fines i posar-lo en una cassola ampla o paellera amb l'oli. Tirar-hi l'all amb un tall en forma de creu i amb pell i retirar-lo quan comenci a agafar color.
-
PAS 2
Afegirhi la ceba i ofegarla 5 minuts a foc suau. A continuació posar-hi els pèsols i el tomàquet. Remenar amb una cullera de fusta i salar. Picar una mica de coriandre i afegir-lo al sofregit. Regar amb una mica de Caldo de Verdures Gallina Blanca i tapr fins que els pèsols estiguin a mig fer, uns 15 o 20 minuts.
-
PAS 3
Repartir els espaguetis per la cassola intentant que no es trenquin. Llavors abocar-hi més caldo deixant-los coberts de líquid i salpebrar. Deixar coure destapat a foc mig fins que es consumeixi tot el líquid, deixant reposar 5 minuts abas de servir-los (sempre haurà de quedar un fons de salsa a la paellera).