CASSOLA D'ESPAGUETIS I PÈSOLS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CASSOLA D'ESPAGUETIS I PÈSOLS

  • PAS 1

    Pelar la ceba i el tomàquet. Tallar les dues verdures a trossos petits i reservar-les. Tallar el bacon a tires fines i posar-lo en una cassola ampla o paellera amb l'oli. Tirar-hi l'all amb un tall en forma de creu i amb pell i retirar-lo quan comenci a agafar color.

  • PAS 2

    Afegirhi la ceba i ofegarla 5 minuts a foc suau. A continuació posar-hi els pèsols i el tomàquet. Remenar amb una cullera de fusta i salar. Picar una mica de coriandre i afegir-lo al sofregit. Regar amb una mica de Caldo de Verdures Gallina Blanca i tapr fins que els pèsols estiguin a mig fer, uns 15 o 20 minuts.

  • PAS 3

    Repartir els espaguetis per la cassola intentant que no es trenquin. Llavors abocar-hi més caldo deixant-los coberts de líquid i salpebrar. Deixar coure destapat a foc mig fins que es consumeixi tot el líquid, deixant reposar 5 minuts abas de servir-los (sempre haurà de quedar un fons de salsa a la paellera).

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online