CLOÏSES A LA PORTUGUESA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer CLOÏSES A LA PORTUGUESA

  • PAS 1

    Deixar les cloïsses en remull en aigua freda amb sal durant unes hores per tal que deixin anar la sorra. Després rentar-les i escórre-les.

  • PAS 2

    Escalivar el pebrot vermell al forn a 200 ºC. Pelar-lo i tallar-lo a tires. Escalfar l’oli en una paella i ofegar la ceba a rodanxes. Afegir-hi el pebrot vermell i cuinar a foc baix.

  • PAS 3

    Afegir els daus de llom i unes gotes de tabasc, deixar-ho coure uns 5 minuts i afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i tot seguit les cloïsses. Condimentar amb la pastilla d’Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal i continuar la cocció 3 minuts més o fins que estiguin obertes les cloïses. Escampar-hi julivert per sobre i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online