Ingredients
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
Com fer CLOÏSES A LA PORTUGUESA
-
PAS 1
Deixar les cloïsses en remull en aigua freda amb sal durant unes hores per tal que deixin anar la sorra. Després rentar-les i escórre-les.
-
PAS 2
Escalivar el pebrot vermell al forn a 200 ºC. Pelar-lo i tallar-lo a tires. Escalfar l’oli en una paella i ofegar la ceba a rodanxes. Afegir-hi el pebrot vermell i cuinar a foc baix.
-
PAS 3
Afegir els daus de llom i unes gotes de tabasc, deixar-ho coure uns 5 minuts i afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i tot seguit les cloïsses. Condimentar amb la pastilla d’Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal i continuar la cocció 3 minuts més o fins que estiguin obertes les cloïses. Escampar-hi julivert per sobre i servir.