Ingredients
Com fer CONILL EN PEPITÒRIA
-
PAS 1
Passar per farina el conill i sofregir-lo a la paella amb una mica d'oli.
-
PAS 2
Escórrer i reservar.
-
PAS 3
Pelar uns alls i fregir-los, sencers, en l'oli que hem fet servir per al conill. Un cop fet això, reservar-los al morter, per a fer la picada. En el mateix oli, fregir mitja ceba. Cal mirar que no es cremi. Afegir-hi una mica de pernil al gust i sofregir-lo.
-
PAS 4
Abocar-hi el conill i una tassa de vi blanc. Deixar que redueixi uns minuts. Abocar-hi el vas de Caldo de Verduras de Gallina Blanca. Deixar que cogui a foc suau uns 50 minuts.
-
PAS 5
Coure un parell d'ous fins que quedin durs, entre 8 i 10 minuts. Separar els rovells de les clares i reservar aquestes.
-
PAS 6
En el morter on hi ha els alls, abocar les ametlles torrades i pelades, els rovells d'ou, el julivert, uns brins de safrà i pa fregit (poden ser torradetes). Picar-ho tot junt a consciència.
-
PAS 7
Afegir la picada a la cassola i deixar-ho coure tot 10 minuts més. Servir calent amb la clara tallada a trossets per sobre.