Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer CORDON BLEU
-
PAS 1
Neteja els filets de vedella i col·loca’ls entre dues làmines de film transparent de cuina. Aplana lleugerament cada filet amb l’ajuda d’un corró. Condimenta amb Avecrem Caldo de Carne -30% de Sal esmicolat.
-
PAS 2
Col·loca sobre la meitat de cada filet un tall de pernil i un altre de formatge superposats. Cobreix amb l’altra meitat del filet i fixa els extrems amb ajuda d’uns escuradents, per evitar que s’obrin en manipular-los.
-
PAS 3
Posa en plats diferents la farina, els ous lleugerament batuts i el pa ratllat. Passa cada filet farcit, primer per farina, després per ou i finalitza amb el pa. Si es prefereixen més gruixuts, es tornen a passar per ou primer i després per pa ratllat. Escalfa junts l’oli i la mantega i fregeix cada filet quatre minuts per cada costat. Abans de servir, retira els escuradents.