CORDON BLEU

  • 20-40
  • Fácil

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CORDON BLEU

  • Neteja els filets de vedella

    PAS 1

    Neteja els filets de vedella i col·loca’ls entre dues làmines de film transparent de cuina. Aplana lleugerament cada filet amb l’ajuda d’un corró. Condimenta amb Avecrem Caldo de Carne -30% de Sal esmicolat.

  • Col·loca sobre la meitat de cada filet un tall de pernil

    PAS 2

    Col·loca sobre la meitat de cada filet un tall de pernil i un altre de formatge superposats. Cobreix amb l’altra meitat del filet i fixa els extrems amb ajuda d’uns escuradents, per evitar que s’obrin en manipular-los.

  • Posa en plats diferents la farina

    PAS 3

    Posa en plats diferents la farina, els ous lleugerament batuts i el pa ratllat. Passa cada filet farcit, primer per farina, després per ou i finalitza amb el pa. Si es prefereixen més gruixuts, es tornen a passar per ou primer i després per pa ratllat. Escalfa junts l’oli i la mantega i fregeix cada filet quatre minuts per cada costat. Abans de servir, retira els escuradents.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online