CREMA DE CARBASSÓ

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    200,06kcal

  • Hidrats

    24,48g

  • Proteïnes

    13,08g

  • Greixos

    62,44g

Com fer CREMA DE CARBASSÓ

  • PAS 1

    Escalfar l'oli en una cassola i ofegar-hi la ceba picada. Afegir-hi els carbassons pelats i tallats a rodanxes. Remenar i deixar que els carbassos agafin una mica de color.

  • PAS 2

    Afegir-hi el Caldo de Pollo Gallina Blanca i deixar-ho coure durant 20 minuts.

  • PAS 3

    Afegir-hi la llet i el formatge i passar-ho tot per la batedora fins que quedi una crema suau.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online