CARBASSOS FARCITS DE CUSCÚS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CARBASSOS FARCITS DE CUSCÚS

  • PAS 1

    Coure el cuscús seguint les indicacions de la caixa i reservar-lo. Partir els carbassons longitudinalment i coure'ls al vapor durant 10 minuts. Treure'n ls polpa amb l'ajuda d'una cullera, tallar-la a trossos i barrejar-la amb el cuscús. Condimentar-la amb Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal.

  • PAS 2

    Rentar i picar fi el tomàquet, el pebrot i la ceba. Afegir aquests ingredients al cuscús.

  • PAS 3

    Posar en un bol l'oli, el vinagre, la mostassa i barrejar amb l'alfàbrega picada. Regar el cusús amb aquest amanit i farcir els carbassons. Servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online