PEBROTS FARCITS DE BACALLÀ

  • 10-20
  • Media
  • 2

Ingredients

Com fer PEBROTS FARCITS DE BACALLÀ

  • PAS 1

    Netejar els pebrots de les llavors que tinguin.

  • PAS 2

    En una cassola, preparar la salsa bechamel Gallina Blanca i afegir-hi el bacallà esmicolat. Deixar que es passi bé.

  • PAS 3

    Passar per la batedora perquè es barregi tot bé.

  • PAS 4

    Farcir els pebrots amb aquesta barreja.

  • PAS 5

    Queden molt bonics!

  • PAS 6

    Al vas de la batedora, abocar 4 pebrots i cobrir-los amb la nata.

  • PAS 7

    Batre fins que agafin aques color tant bonic. Cobrir els pebrots amb aquesta salsa.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online