CREMA DE CODONY

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CREMA DE CODONY

  • PAS 1

    Rentar i pelar els codonys. Tallar-los en quatre trossos i retira-ne les llavors. Anar posant es trossos de codony en un bol amb aigua i el suc de les dues llimones.

  • PAS 2

    Posar un pot amb aigua a coure. Quan arrenqui el bull afegir-hi els trossos de codony i dexar a foc mig fins que estiguin ben tendres (punxar-los amb una forquilla per a comprovar-ho). Retirar els trossos amb una escumadora i posar-los en un passapurés. Triturar-los fins a reduir-los a un puré ben fi (passar dues vegades si fós necessari).

  • PAS 3

    Pesar el puré de codony ja cuit i posar-lo en un pot de fons gruixut. Afegir el mateix pes de sucre i coure a foc suau, remenant amb una espàtula sense parar perquè no s'enganxi al fons. Quan comenci a tornar-se fosc i a desenganxar-se de les parets, retirar del foc i abocar a sobre d'un recipient de vidre o fang.

  • PAS 4

    Tapar amb paper engrassat i deixar reposar dos o tres dies en un lloc fresc. Passat aquest temps, treure del motllo passant un ganivet per les vores.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online