CREMA DE CODONY

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CREMA DE CODONY

  • PAS 1

    Rentar i pelar els codonys. Tallar-los en quatre trossos i retira-ne les llavors. Anar posant es trossos de codony en un bol amb aigua i el suc de les dues llimones.

  • PAS 2

    Posar un pot amb aigua a coure. Quan arrenqui el bull afegir-hi els trossos de codony i dexar a foc mig fins que estiguin ben tendres (punxar-los amb una forquilla per a comprovar-ho). Retirar els trossos amb una escumadora i posar-los en un passapurés. Triturar-los fins a reduir-los a un puré ben fi (passar dues vegades si fós necessari).

  • PAS 3

    Pesar el puré de codony ja cuit i posar-lo en un pot de fons gruixut. Afegir el mateix pes de sucre i coure a foc suau, remenant amb una espàtula sense parar perquè no s'enganxi al fons. Quan comenci a tornar-se fosc i a desenganxar-se de les parets, retirar del foc i abocar a sobre d'un recipient de vidre o fang.

  • PAS 4

    Tapar amb paper engrassat i deixar reposar dos o tres dies en un lloc fresc. Passat aquest temps, treure del motllo passant un ganivet per les vores.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online