Premsat de tubercles, codony i formatge de cabra

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer Premsat de tubercles, codony i formatge de cabra

  • PAS 1

    Rostir els tubercles al forn amb un doll d'oli i sal. Quan estiguin bullits, pelar-los i reservar en fred. Colar i guardar el suc de la cocció.

  • PAS 2

    Bullir els codonys, pelats i partits per la meitat, amb la pell de llimona i la beina de vainilla. Tallar el formatge de cabra a daus. Reservar.

  • PAS 3

    Posar a reduir el moscatell amb el Brou de Pollastre Gallina Blanca.

  • PAS 4

    En un motlle petit, disposar els tubercles, el codony, el codonyat, el formatge de cabra i una part del moscatell reduït. Refredar. Elaborar una salsa amb el moscatell reduït i el suc de cocció dels tubercles.

  • PAS 5

    Col·locar en un plat dues corts de premsatge de tubercles tallat a 1 cm de gruix. Posar en el forn a 90ºC uns 5 minuts aproximadament. Posar damunt donats de formatge de cabra i gratinar. Cobrir amb una mica de salsa i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online