Ingredients
-
-
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
-
-
-
Com fer Premsat de tubercles, codony i formatge de cabra
-
PAS 1
Rostir els tubercles al forn amb un doll d'oli i sal. Quan estiguin bullits, pelar-los i reservar en fred. Colar i guardar el suc de la cocció.
-
PAS 2
Bullir els codonys, pelats i partits per la meitat, amb la pell de llimona i la beina de vainilla. Tallar el formatge de cabra a daus. Reservar.
-
PAS 3
Posar a reduir el moscatell amb el Brou de Pollastre Gallina Blanca.
-
PAS 4
En un motlle petit, disposar els tubercles, el codony, el codonyat, el formatge de cabra i una part del moscatell reduït. Refredar. Elaborar una salsa amb el moscatell reduït i el suc de cocció dels tubercles.
-
PAS 5
Col·locar en un plat dues corts de premsatge de tubercles tallat a 1 cm de gruix. Posar en el forn a 90ºC uns 5 minuts aproximadament. Posar damunt donats de formatge de cabra i gratinar. Cobrir amb una mica de salsa i servir.