AMANIDA D'ESPINACS I FORMATGE DE CABRA AMB VINAGRETA DE MEL

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA D'ESPINACS I FORMATGE DE CABRA AMB VINAGRETA DE MEL

  • PAS 1

    Per a preparar les mini torrades de pa: Tallar el pa en quatre quadrats i vernissar-los per sobre amb una barreja d'oli i condiment Avecrem Alli Julivert. Torrar-los al forn a 100º fins que quedin una mica daurats.

  • PAS 2

    Per a fer la VINAGRETA: Posar en un pot de vidre tots els ingredients, tapar-lo i saccsejar-lo fins que emulsioni perfectament.

  • PAS 3

    Per l'AMANIDA: -Posar en una safata un fons d'espinacs. -Tallar els tomàquets i posar-los per sobre. Afegr-hi després les panses. -Tallar el formatge de cabra a rodanxetes i posar-les a sobre de les mini torradetes. Posar-les al forn fins que es fongui el formatge. -Abocar-hi per sobre un rajolí fi de la vinagreta prèviament emulsionada.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online