CARXOFES AMB FORMATGE DE CABRA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CARXOFES AMB FORMATGE DE CABRA

  • PAS 1

    Netejar les carxofes retinrant-ne les primeres fulles externes i part de la tija. Tallar-les a làmiles longitudinals i ruixar-les amb llimona perquè no s'ennegrixin. Pelar i premsar l'all en una mà de morter amb un pessic de condiment Avecrem Caldo de Pollastre. Macerar les carxofes.

  • PAS 2

    Pelar les cebetes i tallar-les a rodanxes ben fines. estofar-les en una paella amb una mica d'oli i la mantega. Tapar-les i deixar-les 15 minuts a foc molt suau fins que es tornin transparents. Salar-les una mica.

  • PAS 3

    Una mica abans de servir el plat posar una paella al foc. Quan estigui ben calenta, passar-hi les carxofes. A mesura que es vagin fent, passar-les a una safata refractària de forma rodona. Posar al mig la ceba i a sobre d'aquesta les rodanxes de formatge. Torrar lleuregament les nous a la mateixa paella aprofitant el suc de les cebes.

  • PAS 4

    Fora del foc, afegir el pebre vermell, repantint el suc per sobre de les carxofes. Daurar al grill un parell de minuts, aconpanyat de pa torrat i escampar-hi per sobre el julivert.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online