CARGOLES DE FORMATGE DE CABRA I TOMÀQUET

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer CARGOLES DE FORMATGE DE CABRA I TOMÀQUET

  • PAS 1

    Picar molt fina la ceba. Fondre la mantega i saltar-hi la ceba fins que estigui transparent. Baixar el foc i afegir-hi el tomàquet. Condimentar amb Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal. Remenar uns minuts i retirar. Deixar refredar i reservar. Esmicolar i batre el formate, afegint-hi l'orenga. Reservar.

  • PAS 2

    Estendre la massa de pasta de full en un rectangle de 28 x 20 cm i col.locar-lo a sobre d'un paper de cuina antiadherent. Estendre el tomàquet per sobre de la pasta de full deixant 2 cm de marge de massa. Posar de manera uniforme el formatge per sobre del tomàquet.

  • PAS 3

    Amb l'ajuda del paper antiadherent, enrotllar la massa i el farciment. Pressionar i refrigerar almenys 20 minuts. Tallar rodanxes de 2,5 cm i anar-les col.locant en una safata de forn folrada de paper. Coure a 200ºC durant 12 a 15 minuts o fins que la massa estigui daurada i cruixent. Deixar refredar una mica i servit atemperada com aperitiu o entrant.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online