CREMA DE PÈSOLS A L'ESTRAGÓ

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CREMA DE PÈSOLS A L'ESTRAGÓ

  • PAS 1

    Desgranar els pèsols. Pelar els naps i tallar-los a rodanxes fines. Pelar el moniato, els porros, la ceba i l'all. Picar-ho també petit i posar-ho tot dins una olla gran.

  • PAS 2

    Afegir-hi la mantega i el raig d'oli d'oliva. Salar una mica i posar a foc suau, deixant ofegar perquè es vaig coent durant 10-15 minuts.

  • PAS 3

    Cobrir les hortalisses amb Caldo de Verdures Gallina Blanca i tapar. Deixar coure uns 40 minuts fins que estiguin ben tendres. Condimetnar amb estragó i escumar si calgués.

  • PAS 4

    Reduir el caldo a un puré fi i passant-lo pel colador xinès. Afegir-hi la llet evaporada i rectificar el punt de sal. Tornar a fer bullir abans de servir i decorar amb els encenalls de pernil.de servirlo y decorar con las virutas de jamón

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online