Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
Com fer CREMA DE PÈSOLS A L'ESTRAGÓ
-
PAS 1
Desgranar els pèsols. Pelar els naps i tallar-los a rodanxes fines. Pelar el moniato, els porros, la ceba i l'all. Picar-ho també petit i posar-ho tot dins una olla gran.
-
PAS 2
Afegir-hi la mantega i el raig d'oli d'oliva. Salar una mica i posar a foc suau, deixant ofegar perquè es vaig coent durant 10-15 minuts.
-
PAS 3
Cobrir les hortalisses amb Caldo de Verdures Gallina Blanca i tapar. Deixar coure uns 40 minuts fins que estiguin ben tendres. Condimetnar amb estragó i escumar si calgués.
-
PAS 4
Reduir el caldo a un puré fi i passant-lo pel colador xinès. Afegir-hi la llet evaporada i rectificar el punt de sal. Tornar a fer bullir abans de servir i decorar amb els encenalls de pernil.de servirlo y decorar con las virutas de jamón