CREMA DE PORROS CARAMEL·LITZATS

  • 40-60
  • Fácil
  • 2

Ingredients

Com fer CREMA DE PORROS CARAMEL·LITZATS

  • PAS 1

    Tallar els porros en meitats i rentar-los molt bé sota l'aixeta. Picar-los. Escalfar l'oli en una paella a foc mig. Afegir-hi els porros, la ceba i l'api picat. Ofegar-ho durant 40 minuts, remenant de tant en tant. Passat el temps de cocció treure i reservar una petita porció dels porros per a emplatar al final. Agumentar la intensitat de la calor, salpebrar, afegir-hi la nou moscada, el vinagre de Mòdena i el vi. Remenar fins que l'alcohol s'hagi evaporat i s'hagi consumit gairebé tot el líquid. Trtiturar en una liquadora, afegir-hi la llet evaporada i la quantitat de Caldo de Verduras Gallina Blanca suficient per a obtenir l'espessor de crema desitjat. Escalfar la crema uns 10 minuts perquè es barregin tots els sabors. Rectificar de sal si calgués. Emplatar i decorar amb el porro reservat i cruixent de formatge.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online