CREMA PARMENTIER

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer CREMA PARMENTIER

  • PAS 1

    Saltar els porros en mantega i unes gotes d'oli a foc lent, sense que agafin color.

  • PAS 2

    Pela les patates tallant-les a daus petits, saltant-les una mica, en el mateix greix, i regar amb el Caldo de Pollo Gallina Blanca, deixant que cogui tot fins que les patates es desfacin.

  • PAS 3

    Triturar i passa pel colador xinès, afegir-hi la crema de llet, la sal, el pebre i la nou moscada. Deixar coure 5 minuts més i servir, acompanyada de crostons de pa fregit.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online