DAUETS DE PASTANAGA

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer DAUETS DE PASTANAGA

  • PAS 1

    Escalfar el forn a 180° C, untar-lo amb greix i folrar un motllo de 20 x 20 cm.

  • PAS 2

    Batre la mantega i el sucre. Afegir-hi els ous d'un en un i lligar-ho tot bé. Barrejar la farina, la canyella el llevat i la sal. Afegir aquesta barreja en tres tandes als ous sense deixar de batre, afegir-hi les pastanagues ratllades i finalment la llet i les nous picades. Abocar en un motllo i coure al forn 40 minuts o fins que qualli. Deixar refredar i treure del motllo.

  • PAS 3

    En un cassó al foc bullir les tasses d'aigua i sucre, coure-hi les tires de pastanaga 10 minuts i escórrer-les. Tallar el pa de pessic a quadrats de 3 x 3 cm, escampar-hi per sobre el sucre glas, decorar amb mitja nou i tires de pastanaga confitada.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online