Fideuà de congre

  • 20-40
  • Media
  • 1

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Fideuà de congre

  • PAS 1

    En una cassola de fang sofregir la ceba, el pebrot verd, el tomàquet tot això trossejat en quadradets petits.

  • PAS 2

    Un cop sofregit, afegir els trossos de congre de la part oberta sense espines, sofregir amb les verdures, cobrir amb el Caldo de Pescado Gallina Blanca i afegir un bri de safrà i sal.

  • PAS 3

    Afegir els fideus i deixar bullir durant uns 10 minuts.

  • PAS 4

    Provar el punt de sal i, ja fora del foc, deixar reposar 2 minuts abans de servir calent a la mateixa cassola de fang.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online