FILETETS JOSÉ LUIS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer FILETETS JOSÉ LUIS

  • PAS 1

    Tallar els alls a trossets molt petitets, posar-los en una safata, afegir-hi l'oli, la pastilla AVECREM POLLASTRE, el romaní, la farigola, el vi blanc i l'aigua.

  • PAS 2

    S'hi posen els filets de pollastre i es deixen macerar durant unes hores (o tota la nit).

  • PAS 3

    Just abans de servir a taula posar una planxa al foc, escalfar-la bé, escórrer els filets i fer-los a la planxa.

  • PAS 4

    Es menja calent. És un segon plat deliciós, sobretot per als qui tenen cura de la seva dieta.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online