FILETETS JOSÉ LUIS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer FILETETS JOSÉ LUIS

  • PAS 1

    Tallar els alls a trossets molt petitets, posar-los en una safata, afegir-hi l'oli, la pastilla AVECREM POLLASTRE, el romaní, la farigola, el vi blanc i l'aigua.

  • PAS 2

    S'hi posen els filets de pollastre i es deixen macerar durant unes hores (o tota la nit).

  • PAS 3

    Just abans de servir a taula posar una planxa al foc, escalfar-la bé, escórrer els filets i fer-los a la planxa.

  • PAS 4

    Es menja calent. És un segon plat deliciós, sobretot per als qui tenen cura de la seva dieta.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online