paella a l'estil Luis Toronjo

  • 20-40
  • Media
  • 8

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer paella a l'estil Luis Toronjo

  • PAS 1

    Piqueu finament les verdures i refregir amb l'oli a la paella. Apartar i refreír el pollastre trossejat. Apartar i refreír els chocos trossejats. Afegir els gambons i refregir.los també. Incorporar a la paella el refregit de verdures i el pollastre, i donar unes voltes. Incorporar l'arròs i refreir.ho.

  • PAS 2

    Escalfar el Caldo de Pescado Gallina Blanca i dissoldre-hi el colorant alimentari. Afegeix-ho a la paella juntament amb les rossellones i els musclos i barrejar tot bé. Posar el pebrot morrón a tires repartit per la superfície de l'arròs i deixar bullir a foc moderat 20 minuts. Apagar el foc i cobrir amb un drap un parell de minuts i llesta per gaudir en bona companyia.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online