FLAM DE TRUFA

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer FLAM DE TRUFA

  • PAS 1

    Posar a escalfar ¾ de litre de nata i la rajola de xocolata. Mentres, dissoldre el flam amb la resta de nata i afegir -la al foc fins que bulli i espessi.

  • PAS 2

    Posar a escalfar ¾ de litre de nata i la rajola de xocolata.

  • PAS 3

    Abocar en un motllo untat amb un almívar lleuger i deixar-lo refredar (millor d'un dia per l'altre). Treure del motllo i servir. Es pot decorar amb encenalls de xocolata blanca.

  • PAS 4

    Mentres, dissoldre el flam amb la resta de nata i afegir -la al foc fins que bulli i espessi.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online