GRATINAT DE CARBASSÓ

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Informació nutricional

  • Energia

    562,13kcal

  • Hidrats

    6,86g

  • Proteïnes

    20,32g

  • Greixos

    72,82g

Com fer GRATINAT DE CARBASSÓ

  • PAS 1

    Pelar els carbassons i tallar-los a rodanxes. Posar oli en una paella i estofar-los junt amb mitja pastilla d'Avecrem Caldo de Pollastre esmicolada. Posar-los en una safata de forn untada amb greix.

  • PAS 2

    Tallar el bacon a trossets. Saltar-lo en la mantega i posar-lo a sobre del carbassó. Batre els ous amb la llet i afegir-hi la resta d'Avecrem Caldo de Pollastre esmicolat.

  • PAS 3

    Abocar a la safata i cobrir la superfície amb llenques de formatge. Coure al forn durant una mitja hora, aproximadament, o fins que qualli, a temperatura mitja.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online