GUATLLES AMB MONGETES SEQUES

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer GUATLLES AMB MONGETES SEQUES

  • PAS 1

    Preparar les guatlles: netejar-les, cobrir-les amb llenques de cansalada i lligar-les amb fil de cotó. Condimentar-les amb Avecrem Caldo de Pollastre i posar-les en una cassola amb oli a foc mig. Daura per tots costats deixant que la cansalada deixi anar tot el seu greix.

  • PAS 2

    Rentar i pelar les pastaangues, elporro i les escalunyes i afegir-les ben picades a les guatlles. Remenar amb una cullera de fusta i deixar-les ofegar uns 10 minuts. Regar amb el vi olorós i cobrir-les de Caldo de Verdures Gallina Blanca. Tapar i deixar coure almenys durant una hora, fins que estiguin tendres i el caldo hagi reduït a la meitat.

  • PAS 3

    Mentres, en una olla, posar un litre d'aigua amb unes fulles de llore, l'api i la sal. Afegir-hi les mongetes seques, en remull des del dia abans, i coure-les a foc viu fins que arrenqui el bull. Treure l'escuma i continuar a foc mig fins que estiguin tendres. Treure els ossos de les guatlles i passar el seu suc per un colador xinès.

  • PAS 4

    Afegir a l'olla de les mongetes i deixar-ho coure tot junt fins que la salsa espesseixi lleugerament. Deixar reposar abans de servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online