GUATLLES AMB MONGETES SEQUES

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer GUATLLES AMB MONGETES SEQUES

  • PAS 1

    Preparar les guatlles: netejar-les, cobrir-les amb llenques de cansalada i lligar-les amb fil de cotó. Condimentar-les amb Avecrem Caldo de Pollastre i posar-les en una cassola amb oli a foc mig. Daura per tots costats deixant que la cansalada deixi anar tot el seu greix.

  • PAS 2

    Rentar i pelar les pastaangues, elporro i les escalunyes i afegir-les ben picades a les guatlles. Remenar amb una cullera de fusta i deixar-les ofegar uns 10 minuts. Regar amb el vi olorós i cobrir-les de Caldo de Verdures Gallina Blanca. Tapar i deixar coure almenys durant una hora, fins que estiguin tendres i el caldo hagi reduït a la meitat.

  • PAS 3

    Mentres, en una olla, posar un litre d'aigua amb unes fulles de llore, l'api i la sal. Afegir-hi les mongetes seques, en remull des del dia abans, i coure-les a foc viu fins que arrenqui el bull. Treure l'escuma i continuar a foc mig fins que estiguin tendres. Treure els ossos de les guatlles i passar el seu suc per un colador xinès.

  • PAS 4

    Afegir a l'olla de les mongetes i deixar-ho coure tot junt fins que la salsa espesseixi lleugerament. Deixar reposar abans de servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online