GUISAT DE TARDOR

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer GUISAT DE TARDOR

  • PAS 1

    Pelar la ceba i l'all i picar-los. Sofregir-los en oli d'oliva uns 5 minuts a foc lent i afegir-hi la carn tallada a daus durant 6-7 minuts a foc fort. Afegir-hi el tomàquet triturat, el llorer, l'orenga la pastanaga a rodanxes, la pastilla d'Avecrem Caldo de Carne esmicolada i el pebre. Coure durant un parell de minuts i afegir-hi el Caldo de Carne Gallina Blanca. Continuar la cocció durant uns 30 minuts a foc lent.

  • PAS 2

    Pelar la carbassa i els moniatos i tallar-los a daus mitjans. Afegir-los a l'olla de carn i coure durant 10-12 minuts més, fins que tots els ingredients estiguin tendres. A l'olla a pressió ràpida, amb 25-30 n'hi haurà prou. Finalment, afegir-hi el blat de moro i deixar que cogui uns minuts més. Servir calent.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online