HAMBURGUESES DE LLEGUMS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer HAMBURGUESES DE LLEGUMS

  • PAS 1

    Si els cigrons i els pèsols son de pot, rentar-los abans de triturar-los. Saltejar la ceba en oli i afegir-hi el puré de pèsols i cigrons. Afegir-hi l'api, la poma, les ametlles i condimentar-ho tot amb el Sazonador Avecrem Ajo y Perejil Granulado.

  • PAS 2

    Amb la barreja resultant, preparar les hamburgueses. Passar-les primer per farina, l'ou batut i després pel pa ratllat. Escalfar l'oli i daurar les hamburgueses a foc moderat, aproximadament uns 5 minuts per cada costat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online