Ingredients
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
Informació nutricional
-
Energia
504,66kcal
-
Hidrats
28,44g
-
Proteïnes
16,91g
-
Greixos
54,64g
Com fer LASANYA DE CARBASSÓ
-
PAS 1
Ofegar el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca en una mica d'oli calent. Condimentar-lo amb l'Avecrem Caldo de Pollastre. Coure uns 4 minuts.
-
PAS 2
Rentar i tallar els carbassons al llarg. Tirar-los per sobre un pessic d'Avecrem Caldo de Pollastre, enfarinar-llos i fregir-los en oli calent.
-
PAS 3
Posar capes alternes de carbassó, formatge i el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca en una safata refractària. Anar fent capes fins acabar amb una de fornatge i sofregit. Escampar-hi per sobre pa ratllat i coure al forn fins que es formi una crosta daurada. Servir molt calent.