LASANYA DE CARBASSÓ

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    504,66kcal

  • Hidrats

    28,44g

  • Proteïnes

    16,91g

  • Greixos

    54,64g

Com fer LASANYA DE CARBASSÓ

  • PAS 1

    Ofegar el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca en una mica d'oli calent. Condimentar-lo amb l'Avecrem Caldo de Pollastre. Coure uns 4 minuts.

  • PAS 2

    Rentar i tallar els carbassons al llarg. Tirar-los per sobre un pessic d'Avecrem Caldo de Pollastre, enfarinar-llos i fregir-los en oli calent.

  • PAS 3

    Posar capes alternes de carbassó, formatge i el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca en una safata refractària. Anar fent capes fins acabar amb una de fornatge i sofregit. Escampar-hi per sobre pa ratllat i coure al forn fins que es formi una crosta daurada. Servir molt calent.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online