Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Alta Calidad en pastas desde 1898
Com fer LASANYA D'ESPINACAS I MOZZARELLA
-
PAS 1
Hidratar les plaques de lasanya fàcil El Pavo, segons les instruccions de l'envàs. En aigua bullint, coure els espinacs, escórre'ls i picar-los. Barrejar-los amb la meitat de la beixamel i reservar. Escórrer la mozzarella i picar-la.
-
PAS 2
Untar amb mantega una safata apta per al forn i fer capes de lasanya, la massa d'espinacs, la mozzarella, els pinyons i finalment les panses. Cobrir amb una altra placa de lasanya fàcil El Pavo i repatir l'operació fins acabar totes les làmines. La darrera placa cobrir-la amb Mi Salsa Bechamel i escampar-hi per sobre el formatge parmesà ratllat i distribuir a trossets petits la mantega.
-
PAS 3
Pre-escalfar el forn a 180º. Posar-hi la lasanya durant uns 20 minuts.