ALBERGÍNIES AMB MOZZARELLA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Informació nutricional

  • Energia

    455,90kcal

  • Hidrats

    19,56g

  • Proteïnes

    13,51g

  • Greixos

    66,92g

Com fer ALBERGÍNIES AMB MOZZARELLA

  • PAS 1

    Pelar les albergínies i tallar-les a llenques al llarg. Posar-les en aigua amb sal una mitja hora. Escórrer-les i assecar-les. Posar oli en una paella a escalfar.

  • PAS 2

    Passar les llenques d'albergínia per farina i ou batut. Fregir i escórrer-les a sobre de paper absorvent.

  • PAS 3

    Posar les albergínies en una safata de forn, condimentar-les amb Avecrem Fines Herbes i cobrir-les amb el Tomate Frito Gallina Blanca i la mozzarella per sobre. Gratinar.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online