Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer LLUÇ A LA SIDRA
-
PAS 1
Separar les espines dels peixos junt amb els caps. Pelar les gambes i separar-ne els caps, abocant-les en una olla amb aigua abundant junt amb les espines i els caps de peix, per a bulllir-ho tot junt. Bullir-ho amb mitja ceba, el llorer i una pastilla d'AVECREM PEIX -30% de sal.
-
PAS 2
Obrir els musclos (bullir-los i deixar només la carn). Sofregir el peix durant molt poc temps i amb poc oli (2-3 minuts). Reservar-lo (Fent aquesta operació el peix no es desfarà). Fer el sofregit: a la mateixa paella on s'hagi fregit lleugerament el peix, fregir amb oli els alls, la ceba, el porro i el tomàquet, en aquest ordre, deixant un minut entre ingredients a l'hora de posar-los a la paella (El tomàquet es pela i es talla a trossos). Afegir un pessic de sal i una mica de sucre quan s'hi aboqui el tomàquet.
-
PAS 3
Quan les verdures estiguin a punt d'agafar color, afegir-hi el pebre vermell amb una mica de brandy i es flambeja. S'afegeix el caldo a les verdures, deixant que bulli. En aquest moment s'aromatitza amb les espècies. Deixar-ho calentar almenys durant 15 minuts.
-
PAS 4
Colar-ho, i quan ja només hi hagi el líquid, afegir-hi el peix que s'ha reservat amb antelació.Escalfar-ho uns altres quinze minuts i ja està a punt. Si el preparat està fred, calentar-lo a foc mig durant 10 minuts per tal de servir-ho calent. * No coure el fumet més de 20-25 minuts. Si no, les espines poden tornar-se amargants.