LLUÇ A LA SIDRA

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer LLUÇ A LA SIDRA

  • PAS 1

    Separar les espines dels peixos junt amb els caps. Pelar les gambes i separar-ne els caps, abocant-les en una olla amb aigua abundant junt amb les espines i els caps de peix, per a bulllir-ho tot junt. Bullir-ho amb mitja ceba, el llorer i una pastilla d'AVECREM PEIX -30% de sal.

  • PAS 2

    Obrir els musclos (bullir-los i deixar només la carn). Sofregir el peix durant molt poc temps i amb poc oli (2-3 minuts). Reservar-lo (Fent aquesta operació el peix no es desfarà). Fer el sofregit: a la mateixa paella on s'hagi fregit lleugerament el peix, fregir amb oli els alls, la ceba, el porro i el tomàquet, en aquest ordre, deixant un minut entre ingredients a l'hora de posar-los a la paella (El tomàquet es pela i es talla a trossos). Afegir un pessic de sal i una mica de sucre quan s'hi aboqui el tomàquet.

  • PAS 3

    Quan les verdures estiguin a punt d'agafar color, afegir-hi el pebre vermell amb una mica de brandy i es flambeja. S'afegeix el caldo a les verdures, deixant que bulli. En aquest moment s'aromatitza amb les espècies. Deixar-ho calentar almenys durant 15 minuts.

  • PAS 4

    Colar-ho, i quan ja només hi hagi el líquid, afegir-hi el peix que s'ha reservat amb antelació.Escalfar-ho uns altres quinze minuts i ja està a punt. Si el preparat està fred, calentar-lo a foc mig durant 10 minuts per tal de servir-ho calent. * No coure el fumet més de 20-25 minuts. Si no, les espines poden tornar-se amargants.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online