POLLASTRE EN SALSA DE SIDRA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer POLLASTRE EN SALSA DE SIDRA

  • PAS 1

    Assaonar el pollastre. Tallar les pomes an vuit parts i retirar-ne el cor. Es pot deixar la pell si es desitja. En una paella es fon la mantega a foc mig. S'hi afegeix el pollastre amb la pell cap per avall i l'all i es deixa daurar cinc minuts. Donar-li la volta i daurar una altres 5 minuts.

  • PAS 2

    Abaixar el foc al mínim, descartar els alls i afegir-hi les pomes. Tapar la paella i deixar-se fer 10 minuts. Retirar el pollastre i les pomes. Retirar la pell del pollastre i descartar-la.

  • PAS 3

    Abocar la sidra a la paella, remenar i deixar-la reduir a la meitat. Incorporar-hi de nou el pollastre i les pomes, afegir-hi la nata i l'estragó. Deixar coure a foc mig durant cinc minuts. Servir guarnit amb fulles d'estragó.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online