Ingredients
Com fer POLLASTRE EN SALSA DE SIDRA
-
PAS 1
Assaonar el pollastre. Tallar les pomes an vuit parts i retirar-ne el cor. Es pot deixar la pell si es desitja. En una paella es fon la mantega a foc mig. S'hi afegeix el pollastre amb la pell cap per avall i l'all i es deixa daurar cinc minuts. Donar-li la volta i daurar una altres 5 minuts.
-
PAS 2
Abaixar el foc al mínim, descartar els alls i afegir-hi les pomes. Tapar la paella i deixar-se fer 10 minuts. Retirar el pollastre i les pomes. Retirar la pell del pollastre i descartar-la.
-
PAS 3
Abocar la sidra a la paella, remenar i deixar-la reduir a la meitat. Incorporar-hi de nou el pollastre i les pomes, afegir-hi la nata i l'estragó. Deixar coure a foc mig durant cinc minuts. Servir guarnit amb fulles d'estragó.