MARMITAKO DE VENTRESCA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer MARMITAKO DE VENTRESCA

  • PAS 1

    Tallar els porros a rodanxes i sofregir-los amb oli d'oliva. Afegir-hi el pebrot vermell i el verd tallats a dauets. Deixar-los coure 5 minuts, afegir-hi el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca i el vi blanc i esperar que s'evapori l'alcohol. Afegir-hi les patates tallades a trossos (fer-los talls perquè deixin anar el midó i espessin la salsa).

  • PAS 2

    Tot seguit, abocar-hi el Caldo de Pescado Gallina Blanca, el pebre vermell de la Vera i el pebrot xorisser. Coure-ho uns 20 minuts, afegir-hi la tonyina tallada a daus petits i retirar del foc. Condimentar amb Avecrem Ajo y Perejil Granulado i servir calent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online