MUSCLOS A LES FINES HERBES

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer MUSCLOS A LES FINES HERBES

  • PAS 1

    Netejar bé els musclos, rascant-los amb un ganivet a sota el raig d'aigua freda i posar-los al foc en una cassola tapada, junt amb el vi blanc, fins que s'obrin. Treure una de les closques a cada musclos i reservar-les.

  • PAS 2

    En una cassola ofegar en oli les escalunyes molt picades, afegir-hi el caldo de la cocció dels musclos colat i deixar-ho reduir tot una mica.

  • PAS 3

    Barrejar en un bol el suc de ½ llimona, pebre, ½ pastilla d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal i les fines herbes. Afegir-hi la mantega fosa i lligar la salsa amb unes varilles. Abocar-ho tot a la cassola i afegir-hi els musclos. Escalfar a foc suau i servir de seguida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online