OUS FARCITS AMB ESPINACS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer OUS FARCITS AMB ESPINACS

  • PAS 1

    Descongelar i ofegar els espinacs sense bullir-los i condimentar-los amb una mica d'Avecrem Caldo de Pollastre. Bullir els ous, deixar-los refredar, separar els rovells de les clares.

  • PAS 2

    Ofegar la ceba amb una mica d'oli. Afegir-hi la carn picada i els xampinyons. Saltar-ho tot junt a foc fort. Barrejar-ho amb els rovells i el formatge cremós i farcir les clares amb aquesta barreja.

  • PAS 3

    Preparar la alsa beixamel amb la llet seguin les instruccions del sobre. En una safata de forn, posar els espinacs en el fons i els ous per sobre. Cobrir amb la salsa beixamel i el formatge ratllat. Gratinar i servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online