Ingredients
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
100% natural, gust casolà
Informació nutricional
-
Energia
374,31kcal
-
Hidrats
20,34g
-
Proteïnes
18,34g
-
Greixos
61,32g
Com fer PASTÍS DE CARBASSÓ
-
PAS 1
Pelar els carbassons i tallar-los a rodanxes fines. Fregir i reservar. En el mateix oli, ofegar el pollastre i el pernil dolç. Afegir-hi el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca, condimentar-ho tot amb Avecrem Caldo de Pollastre i coure-ho durant 10 min. Retirar del foc i afegir-hi l'ou cru batut i condimentat amb Avecrem Caldo de Pollo esmicolat.
-
PAS 2
En una safata de forn formar capes de carbassó i farciment i posar-ho al forn pre-escalfat durant 15 minuts aproximadament.