PASTÍS DE CARBASSÓ

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    374,31kcal

  • Hidrats

    20,34g

  • Proteïnes

    18,34g

  • Greixos

    61,32g

Com fer PASTÍS DE CARBASSÓ

  • PAS 1

    Pelar els carbassons i tallar-los a rodanxes fines. Fregir i reservar. En el mateix oli, ofegar el pollastre i el pernil dolç. Afegir-hi el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca, condimentar-ho tot amb Avecrem Caldo de Pollastre i coure-ho durant 10 min. Retirar del foc i afegir-hi l'ou cru batut i condimentat amb Avecrem Caldo de Pollo esmicolat.

  • PAS 2

    En una safata de forn formar capes de carbassó i farciment i posar-ho al forn pre-escalfat durant 15 minuts aproximadament.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online