PASTÍS DE MORTADEL.LA

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer PASTÍS DE MORTADEL.LA

  • PAS 1

    En una olla, abocar la llet, 1 pastilla d'Esencias de Limón e Hinojo Gallina Blanca i bullir. Afegir-hi la sèmola en forma de pluja i coure durant 5-7 minuts remenant de tant en tant, fins que hagi espessit.

  • PAS 2

    Estovar la mantega i afegir-la, junt amb el formatge, a la sèmola. Picar la mortadel.la (reservar-ne una làmina) i afegir-la també a la sèmola. Rentar l'orenga i picar-la. Afegir-la a la sèmola junt amb la nou moscada. Barrejar i deixar refredar una mica. Afegir-hi els ous batuts.

  • PAS 3

    Untar un motllo d'uns 18-20 cm. amb mantega i escampar-hi el pa ratllat. Omplir-lo amb la massat obtinguda. Posar-lo al forn, pre-escalfat a 180 graus, i deixar-lo coure durant uns 30-40 minuts. Retirar el pastís del forn i deixar-lo refredar. Treure'l del motllo i posa-lo en una safata. Decorar-lo amb la llenca de mortadel.la reservada i unes fulletes de julivert. Servir com a entrant o com a primer plat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online