PASTÍS FRED DE SALMÓ

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer PASTÍS FRED DE SALMÓ

  • PAS 1

    Repartir el salmó en dues parts. Picar els cogombrets, les tàperes, les cebetes, el ciboulet i el pessic d'Avecrem Caldo de Pollastre Granulat, deixant algunes tiges de ciboulet senceres per a decorar.

  • PAS 2

    Posar la maionesa en un bol, afegir-hi un rajolí de llet i batre enèrgicament amb una forquilla per a fer una mica més fluïda la maionesa. Untar el motllo on volguem preparar el pastís amb la maionesa i cobrir el fons amb una capa de llesques de pa de motllo.

  • PAS 3

    Untar el pa amb el formatge cremós (tipus Quark) i posar-hi a sobre unes làmines de salmó fumat i una mica del picat de cogombrets, tàperes, cebetes i ciboulet. Cobrir amb una altra capa de pa de motllo i tornar a repetir l'operació. Acabar amb una darrera capa de llesques de pa. Tapar el motllo amb film transparent i posar-lo a la nevera unes hores.

  • PAS 4

    En el moment de servir, treure del motllo i posar-lo a sobre d'una safata, untar la superfície amb una mica de maionesa i decorar-lo amb unes tires de pernil fumat, rodanxetes de cogombret i les tiges de ciboulet reservats.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online