PEBROTS FARCITS DE CARN

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer PEBROTS FARCITS DE CARN

  • PAS 1

    Picar la ceba fresca i l'all.

  • PAS 2

    En una cassola, posar una cullerada de mantega, dues cullerades d'oli, l'all picat i la ceba fregida.

  • PAS 3

    Abans que la ceba es dauri, afegir-hi la carn i condimentar-la amb sal. Ofegar-ho tot junt.

  • PAS 4

    Afegir la meitat de la farina de blat de moro i barrejar-ho tot bé amb la carn.

  • PAS 5

    Afegir-hi la llet remenant sense parar fins que bulli.

  • PAS 6

    Afegir-hi totes les espècies i seguir remenant fins aconseguir una massa com de croquetes.

  • PAS 7

    Farcir amb la massa els pebrots i arrebossar-los amb farina de blat de moro i ou.

  • PAS 8

    Fregir-los i posar-los en una cassola amb el Tomate Frito Gallina Blanca alleugerit amb el Caldo de Carne Gallina Blanca. (*) Veure marca permesa a la Llista d'alimentos aptes per a celíacs que fa la FACE anualment, apartado de Marca de Garantia Controlada per FACE.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online