PEBROTS FARCITS DE CARN

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer PEBROTS FARCITS DE CARN

  • PAS 1

    Picar la ceba fresca i l'all.

  • PAS 2

    En una cassola, posar una cullerada de mantega, dues cullerades d'oli, l'all picat i la ceba fregida.

  • PAS 3

    Abans que la ceba es dauri, afegir-hi la carn i condimentar-la amb sal. Ofegar-ho tot junt.

  • PAS 4

    Afegir la meitat de la farina de blat de moro i barrejar-ho tot bé amb la carn.

  • PAS 5

    Afegir-hi la llet remenant sense parar fins que bulli.

  • PAS 6

    Afegir-hi totes les espècies i seguir remenant fins aconseguir una massa com de croquetes.

  • PAS 7

    Farcir amb la massa els pebrots i arrebossar-los amb farina de blat de moro i ou.

  • PAS 8

    Fregir-los i posar-los en una cassola amb el Tomate Frito Gallina Blanca alleugerit amb el Caldo de Carne Gallina Blanca. (*) Veure marca permesa a la Llista d'alimentos aptes per a celíacs que fa la FACE anualment, apartado de Marca de Garantia Controlada per FACE.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online