PEBROTS FARCITS DE CARN

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer PEBROTS FARCITS DE CARN

  • PAS 1

    En una cassola, posar oli i una cullerada de mantega, l'all picat i el sofregit de ceba. Abans que es dauri la ceba, afegir la carn. Ofegar.

  • PAS 2

    Afegir la meitat de la farina i barrejar bé amb la carn. Afegir la llet remenant continuadament fins que bulli. Afegir-hi totes les espècies i seguir remenant fins aconseguir una massa com de croquetes.

  • PAS 3

    Farcir amb la massa els pebrots i arrebossar-los en farina i ous. Fregir-los i posar-los en una cassola coberta amb el Sofrito de Tomate Gallina Blanca(**) alleugerida amb el Caldo de Carne Gallina Blanca(**).

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online