Ingredients
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
Informació nutricional
-
Energia
455kcal
-
Hidrats
7.9g
-
Proteïnes
41.6g
-
Greixos
50.5g
Com fer PITS DE POLLASTRE EN SALSA AGREDOLÇA
-
PAS 1
Assaonar els pits amb l'Avecrem Caldo de Pollo esmicolada i fregir-les en l'oli d'oliva fins que siguin daurades. Treure els pits i reservar-les.
-
PAS 2
En el mateix oli, amb el foc baix afegeix la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo, els grans de pebre negre, el sucre i la farina (diluïda en aigua), pujar el foc i coure fins que la salsa quedi lligada i caramel·litzada. Afegeix llavors amb compte el vinagre. Lligar tota la salsa i incorporar els pits a la salsa perquè agafin el sabor d'aquesta i serveix-les calentes.