PITS DE POLLASTRE EN SALSA AGREDOLÇA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Informació nutricional

  • Energia

    455kcal

  • Hidrats

    7.9g

  • Proteïnes

    41.6g

  • Greixos

    50.5g

Com fer PITS DE POLLASTRE EN SALSA AGREDOLÇA

  • PAS 1

    Assaonar els pits amb l'Avecrem Caldo de Pollo esmicolada i fregir-les en l'oli d'oliva fins que siguin daurades. Treure els pits i reservar-les.

  • PAS 2

    En el mateix oli, amb el foc baix afegeix la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo, els grans de pebre negre, el sucre i la farina (diluïda en aigua), pujar el foc i coure fins que la salsa quedi lligada i caramel·litzada. Afegeix llavors amb compte el vinagre. Lligar tota la salsa i incorporar els pits a la salsa perquè agafin el sabor d'aquesta i serveix-les calentes.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online